NEW - Wonderbra - ultimate strapless - Svart
NEW - Wonderbra - ultimate strapless - Svart
NEW - Wonderbra - ultimate strapless - Svart

NEW - Wonderbra - ultimate strapless - Svart

Storlek

Antalst

Artikelnummer

CA00154-D

Lagerstatus

1

449,00:-

(Delbetala från 26,00:-/mån)inkl. moms

Beskrivning

Ultimate Strapless Bra är den ultimata axelbandslösa bh:n med maximal komfort och som även ger en fantastiskt fin klyfta.

Nu kommer Perfect Strapless från Wonderbra i en uppdaterad och förbättrad modell med finjusterade detaljer. Noggrann framarbetad modell med unik teknologi som gör att bh:n sitter på plats utan bygel, tack vare en bred komfortabel skena som går lite längre ner under bysten för att ge stöd. Bh:n har släta kupor i en ännu mer välarbetad mikrofiberkvalité än tidigare som inte lämnar några spår eller synliga kanter, så passar utmärkt under så gott som alla plagg. Den har mjuka, platta silikonpricka i över- och underkant på insidan av omkretsbandet som hjälper till att hålla bh:n på plats och ger ett ännu bättre fäste än de tidigare modellerna. Med denna slipper du gå och dra i bh:n under kvällen utan du kan lita på att den stannar uppe precis lika länge som du! Den passar helt enkelt perfekt till de flesta plagg och till dig med både små och stora bröst.

Med klanderfri passform och perfekt framarbetade modeller som framhäver dina bästa sidor är Wonderbra varje kvinnas hemlighet och nyckeln till självförtroende.